Home

Er brandt een vuur in ons

Verwarmen - koken - genieten met pellets

Cv-ketel met pellets

Cv-ketel met pellets

Is je gasketel, mazoutketel of warmtepomp aan vervanging toe? Vervang hem door een cv-ketel met pellets van ÖkoFEN of Blueburn. 

De installaties van ÖkoFEN en Blueburn werken heel performant, ook in nieuwbouw en passiefwoningbouw. Ze zijn zuinig en betrouwbaar. Naast pelletketels voor gezinswoningen, biedt ÖkoFEN ook toestellen aan met een groter vermogen. Perfect geschikt om hotels, sporthallen, bedrijfsgebouwen... te verwarmen.

Wat kost het?

Iedere installatie en situatie is verschillend. Kom gerust eens langs, we maken graag tijd om uw renovatie- of nieuwbouwproject te bespreken.

In onze showroom staan oplossingen opgesteld. 

Ook komen we graag bij u op bezoek om u een op maat gemaakte offerte te bezorgen.

Of vraag gratis de prijslijst met installatievoorbeelden aan.

Er is al een BlueBurn pelletketel voor € 5.829 (16kW, incl. 6% BTW).

De semi-automatische ÖkoFEN verwarmingsketel is er al vanaf € 8.439 (handbevulling, 10kW, incl 6% BTW).

Een volautomatische verwarmingsinstallatie is er vanaf € 10.551 (10kW, incl. pelletketel, opslag en weersafhankelijke regeling, incl. 6% BTW).

Een cv-ketel met pellets is een exellente keuze als primaire verwarmingsbron. Pellets zijn in principe een manier om afvalproducten van houtproductiefabrieken te gebruiken (houtzaagsel). Dus het is hernieuwbare energie uit onze eigen middelen.

Cv-ketels met pellets worden op dezelfde manier gebruikt als klassieke cv-ketels, door je woning te verwarmen met heet water via radiatoren. Hete lucht door je woning blazen is een andere optie. 
Het gebruik van pellets in plaats van gas of stookolie bied een enorm voordeel voor ons ecosysteem hier op planeet aarde. Wij bieden ook een complete installatie voor de ketel of kachel, evenals preventief onderhoud, en herstellingen indien nodig.

Cv-ketel met pellets: Eenvoudig te bedienen!

De cv-ketels met pellets van zowel ÖkoFEN als Blueburn beschikken over een modern aanraakscherm. Het overzichtelijk kleurenscherm ondersteunt de intuïtieve navigatie en bediening. U kan heel eenvoudig bepalen hoe en wanneer u uw woning wil verwarmen.

                                     De Ökofen brochure downloaden.                              De Blueburn brochure downloaden