Home

Er brandt een vuur in ons

Verwarmen - koken - genieten met pellets

Eerste Ecopower-pelletautomaat bij E Tecnics in Roeselare

pelletautomaat Roeselare

E Tecnics is specialist in pelletkachels en pelletketels. We beseffen dat de kwaliteit van de pellets heel belangrijk is voor een correcte werking van de pelletkachels. Maar wat als je je pelletvoorraad vergat bij te vullen? Of als op die mooie nazomerdag een onverwacht koude avond volgt?

Vanaf nu kun je zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag pellets van het merk Ecopower kopen uit onze allereerste pelletautomaat. De pelletautomaat biedt een oplossing voor klanten welke dringend pellets nodig hebben. Maar ook voor klanten uit de regio die zelf geen plek hebben om een voorraad pellets te stockeren, biedt de automaat een uitstekende oplossing.

Hoe werkt de pelletautomaat?

Je koopt tijdens de openingsuren een soort bankkaart in de winkel en laadt een bedrag naar keuze op. Zolang je voldoende krediet op de kaart hebt, kun je op elk moment van de dag en de nacht pellets uit de automaat halen door je kaart voor de kaartlezer te houden en het aangegeven deurtje te openen. Achter elk deurtje van de automaat zitten acht zakken Ecopower-pellets.